Páginas

.

.

lunes, 12 de mayo de 2014

Diari mestres de la república

-En aquesta entrada anem a pujar treballs que em fet a l'assignatura d'ética sobre les mestres de la república.
Els components del grup som: Irene Pérez, Mariam Raga, Maria Talaya, i Abel Medrano.

Comentari i valoració:

 -Pensem que ha sigut una activitat molt bona, ja que ens ha fet veure la vida a Espanya a un altre segle, ja que a altres èpoques la vida era molt mes dura.

 -Pensem que es un bon treball ja que fa que ens donem compte del que tenim a la societat actual.

-
-
-
-

4 comentarios:

  1. Abel. Bé. Ben escrit, ben contextualitzat. L'emoció i reflexió calia integrar-la al diari. Cal estar una mica més atent.

    ResponderEliminar
  2. Irene; equivoques la cronologia de la guerra. Ben escrit. Un poc reiteratiu el tema de les activitats d'aula. Es com si no hi haguera guerra. Trobe a faltar les emocions, els sentiments sobre el que passa a la realitat, els canvis als somnis...

    ResponderEliminar
  3. Mariam. Una bonica història i ben contextualitzada... però una mestra ha de cuidar molt més la redacció, faltes, puntuació ... Ha de ser un magnífic exemple per als seus alumnes. Bon treball i seria excel.lent si l'expressió estiguera una mica millor.

    ResponderEliminar
  4. Maria: has fet un desenvolupament pobre, amb errades d'expressió i a la contextualització hi ha elements no molt encertats: En guerra no hi ha procés de diàleg, no hi havia nacionalistes sinó nacionals. Petita diferència? No hi ha data final del diari completa. Anys d'acabament de la guerra? Pots fer-ho molt millor. :(

    ResponderEliminar